Ύποπτη άσπρη ουσία στάλθηκε στους NY Times

"Άσπρη κοκκώδη ουσία", που στάλθηκε στα κεντρικά γραφεία των New York Times την Τετάρτη, ερευνά η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το γεγονός φαίνεται να σχετίζεται με πλήθος απειλητικών επιστολών, μερικές από τις οποίες περιείχαν σκόνη, που στάλθηκαν σε τράπεζες της Chase πριν από λίγες ημέρες.

Η εκπρόσωπος των New York Times Catherine Mathis δήλωσε ότι η αστυνομία κλήθηκε στα γραφεία της εφημερίδας σήμερα το πρωί, όταν υπάλληλος άνοιξε έναν φάκελο που είχε ως παραλήπτη την εφημερίδα.

"Μέσα στον φάκελο υπήρχε μία άσπρη κοκκώδη ουσία. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά αυτήν την ώρα την υπόθεση", είπε, προσθέτοντας ότι μέρος των εγκαταστάσεων της εφημερίδας παραμένει κλειστό, ενώ κανένας δεν έχει σταλεί στο νοσοκομείο.

Το FBI υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία πληροφόρηση για το γεγονός, δήλωσε όμως ότι βρισκόταν σε επιφυλακή μετά τις απειλητικές επιστολές που στάλθηκαν σε 30 τουλάχιστον τράπεζες της Chase σε 10 πολιτείες της Αμερικής.

Το γεγονός, πάντως, θυμίζει τα κρούσματα άνθρακα του 2001, που, όπως ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσένι είχε δηλώσει, ενδέχεται να έχουν σχέση με τον Οσάμα μπιν Λάντεν...

Πού τον θυμηθήκαμε αυτόν τώρα;

[via]

Ακούστε το post:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου