Σερφάρισμα με ράσα σε ροζ σελίδες

H πλοήγηση στο ίντερνετ, και μάλιστα σε σελίδες πονηρού περιεχομένου, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνη, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Σουηδίας, που πρόσφατα απέκτησε εμπειρική γνώση επί του θέματος. Ο εν λόγω ιερέας, συγκεκριμένα, ο οποίος έπαθε κάτι που σίγουρα θα θυμάται σε όλη του τη ζωή, στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει (έστω και μόνος του) τις σεξουαλικές του ορέξεις, κατάφερε να... μπλοκάρει όλο το τοπικό δίκτυο.

Πώς το κατάφερε αυτό; Χρησιμοποιώντας τον κεντρικό υπολογιστή του δικτύου της Εκκλησίας, μπαινόβγαινε σε μεγάλης γκάμας πορνογραφικές ιστοσελίδες, χαζεύοντας (ή ότι άλλο κάνει κάποιος που επισκέπτεται ροζ σελίδες), και γεμίζοντας παράλληλα τον υπολογιστή με αμέτρητους ιούς. Όταν λοιπόν ο υπολογιστής δεν άντεξε άλλο και "τα 'φτυσε", το κατάλαβε και όλη η τοπική κοινότητα, αφού το δίκτυο είχε πέσει με αποτέλεσμα να μην έχουν ίντερνετ!

O Αρχιεπίσκοπος Anders Wejryd δήλωσε ότι "και οι ιερείς είναι άνθρωποι". Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι "είναι αδιανόητο να σερφάρει κανείς σε πορνογραφικές σελίδες από δημόσιο υπολογιστή". "Να παραιτηθεί από το πόστο του" είναι το αίτημα αρκετών, ενώ άλλοι –αυστηρότεροι- υποστηρίζουν ότι πρέπει να αφοριστεί από την εκκλησία κιόλας. Αν δεν είχε κολλήσει ιούς, βέβαια, κανείς δεν θα τον υποψιαζόταν, το θέμα δεν θα έπαιρνε διαστάσεις, και το συμβάν θα έμενε ανάμεσα σε εκείνον και τον Ύψιστο.

Εμάς πάντως δεν μας πέφτει ιδιαίτερος λόγος. Το μόνο που έχουμε, ωστόσο, να συμβουλέψουμε τον εμπλεκόμενο ιερέα είναι, άλλη φορά, να προσέχει πώς πιάνει το ποντίκι...

[via]

6 σχόλια:

21/10/08 9:27 μ.μ. Ανώνυμος είπε...

Aρκετά καλό ... Περιμένω κσλύτερα ...

22/10/08 3:17 μ.μ. Zeus είπε...

Ευχαριστούμε πολύ,
Τα καλύτερα έρχονται!

26/10/08 5:45 μ.μ. Ανώνυμος είπε...

mpravo sas paidia!to blog einai uperoxo!

26/10/08 5:56 μ.μ. Paris είπε...

@mathpena Ευχαριστούμε! Από τις καλύτερες συμμετοχές η δική σας στον Ξεμπλόγκαρε. Χαίρομαι που το blog σας συνεχίζει στην μετά-Ξεμπλόγκαρε εποχή. Θα τα πούμε κι από εκεί.

27/10/08 5:10 μ.μ. Ανώνυμος είπε...

loipon o logos t Ypsistou 8a akougete k meso pic-up k an sas aresei... :P wraio blog wraia 8emata alla mr Acis nomizw oti keimenografos sas (mr Zeus) 8elei ligo doulitsa akoma... alla a3iepeni prospa8ia!

29/10/08 11:57 μ.μ. Ανώνυμος είπε...

mprabo sas paidia!!pate polu kala.k etc na sunexisete!

Δημοσίευση σχολίου