Κούκλα βουντού ο Σαρκοζί


Καλά διαβάσατε. Τα βιβλιοπωλεία στην Γαλλία, είναι από τις 9 Οκτωβρίου γεμάτα με την πάνινη μορφή του Γάλλου πρόεδρου, μαζί με ένα σετ καρφίτσες και οδηγίες για ένα σωστό βουντού!

Οι αγοραστές τους προϊόντος καλούνται να "ματιάσουν" τον κ. Σαρκοζί προκειμένου να μην προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Αυτό γίνετε εφικτό, σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος, όταν βάλει κάποιος την καρφίτσα σε μια από τις φράσεις που είναι τυπωμένες πάνω στην κούκλα. Φράσεις του στυλ "άντε χάσου ρε ηλίθιε" που, όπως φαίνεται, είχε δηλώσει ο Σαρκοζί σε έναν περαστικό που αρνήθηκε να του σφίξει το χέρι ή "vodka" που παραπέμπει σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Σαρκοζί ήταν μεθυσμένος σε συνέντευξη Τύπου το 2007, μετά τη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Νικολά Σαρκοζι προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εκδοτικής εταιρίας K&Β, ζητώντας παράλληλα την απόσυρση του προϊόντος. Ανάλογη στάση φαίνεται πως θα κρατήσει και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η Σοσιαλίστρια αντίπαλος του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές, για την οποία είχε κυκλοφορήσει παρόμοια κούκλα στο παρελθόν.

"Είναι δυσανάλογη η αντίδραση, δεδομένης της χιουμοριστικής διάθεσης που χαρακτηρίζει το προϊόν και του γεγονότος ότι ο Νικολά Σαρκοζί και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είναι πολιτικά, δημόσια πρόσωπα" απάντησε η εταιρία, κάνοντας σαφές ότι δεν προτίθεται να αποσύρει τις κούκλες.

Ο Σαρκοζί, πάντως, κέρδισε επάξια μία θέση στη στήλη με τα Παράξενα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ίδιο (merci beaucoup notre ami Nicolas) και την εκδοτική εταιρία που έδειξε πως δεν της λείπει το χιούμορ.

[via]

Ακούστε το post:


2 σχόλια:

26/10/08 5:49 μ.μ. Ανώνυμος είπε...

Αρκετά καλή η προσπάθειά που κάνατε για το νέο design του blog,αλλά νομίζω οτι χρειάζεται να προβάλετε πιο "επίκαιρα" θέματα,φυσικά με το δικό σας τρόπο και όπως τα βλέπουν τα δικά σας μάτια.Θα ήθελα η στήλη με τα "παράξενα" να περιέχει "πιο παράξενα" ...

26/10/08 6:02 μ.μ. Zeus είπε...

Οι αναγνώστες αυτού του blog, γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί..και μ' αρέσει!
προφανώς ξέρουν από ποιους να ζητάνε τα καλύτερα Θα προσπαθήσω να κάνω την στήλη με τα παράξενα, όσο πιο "Παράξενη" γίνετε![ευχαριστούμε για τα σχόλια].

Δημοσίευση σχολίου