Βγάλε το παιδί σου "Μπενίτο" για 1.500€

Μπενίτο Μουσολίνι, Αδόλφος Χίτλερ

Αυτόν τον πρωτοφανέστατο τρόπο διάλεξε ακροδεξιό κόμμα στην Ιταλία προκειμένου να διαδώσει την ιδεολογία του, αν και υποστηρίζει το αντίθετο.

Συγκεκριμένα δίνει 1.500 ευρώ σε εκείνους που θα δεχτούν να ονομάσουν το παιδί τους "Μπενίτο", αν αυτό είναι αγόρι, και "Ρακέλε" αν αυτό είναι κορίτσι. Τα ονόματα προφανώς δεν είναι τυχαία, ενώ μάλιστα έχουν μεγάλη σχέση με την δικτατορία που επικράτησε στην Ιταλία από το 1922 έως το 1943, και πρόκειται για τα ονόματα του δικτάτωρ Μπενίτο Μουσολίνι και τις συζύγου του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κόμματος Movimento Sociale-Fiamma Tricolore ο μόνος λόγος που θέλουν να διαδώσουν τα δύο αυτά ονόματα είναι γιατί είναι ωραία!

Οι προϋποθέσεις που έχει θέσει το κόμμα, προκειμένου να πληρώσει, επηρεάζουν αρνητικά τις ενδιαφερόμενες οικογένειες που δεν έχουν ούτε έναν Ιταλό γόνο, καθώς το θεωρεί απαραίτητο προσόν.

Σκεφτείτε να γινόταν ένα παρόμοιο περιστατικό στη Γερμανία. Άραγε πως να φαινόταν στους Γερμανούς η ιδέα να ονομάσουν το παιδί τους "Αδόλφο";

[
via
]

4 σχόλια:

14/1/09 10:09 μ.μ. Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεεντάξει λοιπόν, θα κάνω ένα πιο αξιοπρεπές σχόλιο: αυτό που συμβαίνει είναι ΓΕΛΟΙΟ, πού καταντήσαμε, αν είναι δυνατόν! Μα καλά, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...; Είναι σοβαροί (καλά, σοβαροί και ακροδεξιοί δύσκολα γίνεται...) άνθρωποι που να διεκδικούν θέσεις σε κοινοβούλιο; Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση πάντως, μπράβο!!

ΥΓ. Αλήθεια, σε τι εξυπηρετεί (και ποιον) να πληκτρολογούμε τα γράμματα και αριθμούς κτλ. που εμφανίζονται στην οθόνη σε διάφορες καταχωρήσεις (βλ. επαλήθευση λεκτικού κειμένου)...; Ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω.

14/1/09 10:50 μ.μ. Paris είπε...

Η απάντηση στην ερώτησή σου στο υστερόγραφο είναι για την αποφυγή σχολίων spam από bots (κοινώς γνωστά σαν robots). Δηλαδή, προγράμματα που είναι ρυθμισμένα να αφήνουν παντού σχόλια ικανοποιώντας διάφορα συμφέροντα, κυρίως κάνοντας διαφήμιση. Σε κάλυψα;

15/1/09 2:54 μ.μ. Ανώνυμος είπε...

Αχά... πλήρως!

16/1/09 7:06 μ.μ. AraJoHn είπε...

otan diavazw kati tetoia arthra stenaxwrieme ... dn yparxei auto .. eleos omws... i vlakeia dn exei orio???

Δημοσίευση σχολίου